Sfeer proeven bij Wilhelminapark in Boxtel

Zaterdag 4 januari zijn de kartrekkers van Herenboerderij Landmeerse Loop sfeer wezen proeven bij het Wilhelminapark in Boxtel. Het Wilhelminapark in Boxtel is de eerste Herenboerderij in Nederland. We kregen hier een rondleiding van Boudewijn de Groot. Hij kon ons alle ins en outs vertellen over het reilen en zeilen bij deze prachtige Herenboerderij.

De tour begon bij de kipcaravan. We konden genieten van de kippen die net toen wij er waren vrij spel kregen om de boomgaard te betreden. Van daaruit gaf Boudewijn uitleg over de boomgaard, hoogstam of laagstam, hoe te bewateren en welke soorten het beste gedijen het goed doen. Vervolgens gingen we door naar de varkens, het land met alle groenten, de koeien en het afhaalpunt waar het op dat moment gezellig druk was met gezinnen die hun voedselpakket kwamen halen.

Strekking van deze middag. Wat een geweldig gevoel van saamhorigheid. Met veel enthousiasme en hoge betrokkenheid bereik je veel. Herenboer zijn is een fantastische ontdekkingsreis waarbij je continu blijft leren.

Ben jij ook nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op de website van herenboeren. Er worden ook rondleidingen gegeven.

Deel dit bericht: