Groeispurt verwacht bij Landmeerse Loop!

(Bron: Gemert Nieuwsblad )

Het is 8 april 2021 en de ledenteller staat op 75!
Sinds de grote bijeenkomst op 29 januari ’20 in de Bron in Handel is ruim een jaar verstreken. We weten allemaal wat voor jaar dat was, dat behoeft geen uitleg.

Om van start te gaan met onze Herenboerderij hebben we nog 75 leden nodig. Bij 150 leden organiseren we de eerste Algemene Leden Vergadering en gaat de schop in de grond voor ons lokale natuurinclusieve biodiverse en (maatschappelijk) gezonde voedselproject.

Wij Herenboeren worden zichtbaar:

Alle leden hebben een grote enveloppe met een raamposter ontvangen waarop staat: Op dit adres woont een Herenboer!

In de enveloppe zit ook een voucher:

De VERDUBBELAAR!! Tadaaa

1+1 = 75 + 75 = 150 !!

Wij vragen alle leden in hun naaste omgeving van vrienden, buren of familie, 1 persoon die ze er graag bij zou willen hebben, te enthousiasmeren mee te gaan doen.

De beloning is de start van de Herenboerderij Landmeerse Loop.

De kartrekkers staan ter beschikking met extra online informatie, individueel of via de aanmeldknop op de website, of thuis uit te nodigen voor het hele verhaal.

Wil je ook meedoen met onze Herenboerderij en bij dit gezonde lokale en lekkere initiatief aansluiten? Herenboeren worden door wetenschappers van de Landbouwuniversiteit Wageningen genoemd als een goede vorm van voedselproductie voor de biodiversiteit en het ecosysteem. Dat is in deze tijd hartverwarmend, fijn om te weten, en helemaal fijn om deel van uit te maken.

Met hartelijke Herenboerengroet,

De kartrekkers van
www.landmeerseloop.herenboeren.nl

Deel dit bericht: