Terugblik tweede online informatiebijeenkomst

Na een geslaagde online informatiebijeenkomst op 30 april waren op 6 mei ook weer een kleine 30 computers, tablets en smartphones ingelogd voor de een online informatiesessie van Herenboeren Landmeerse Loop. De aanwezigen maakten via een presentatie en filmpjes kennis met het Herenboerenconcept, de kartrekkers van Landmeerse Loop en de huidige ontwikkelingen van deze coöperatie. Terwijl twee leden van de kartrekkersgroep zich bezighielden met het geven van de presentatie, beantwoordden hun collega’s de vragen in de chat. Ook is een aantal vragen live beantwoord. Niet deze tweede maar de eerste online bijeenkomst kan via onderstaande link worden teruggekeken.

Een Herenboerderij is een plek waar duurzaam, puur en eerlijk voedsel wordt geproduceerd exclusief voor de leden-Herenboeren: groenten, aardappelen, fruit, eieren, rund-, varkens- en kippenvlees.
Alles is van een hoge kwaliteit en met een prijs die vergelijkbaar is met die van de supermarkt. Het wordt een plek waar het goed toeven is voor mens en dier.

De vragen en antwoorden van de chat van het webinar van 6 mei zijn via onderstaande knop te downloaden.

Wil de webinar van 30 april terug kijken, dat kan via onderstande knop.

Deel dit bericht: