10 jaar Herenboeren

Op 1 november was het een feit: de Herenboeren beweging bestaat 10 jaar. In tien tumultueuze jaren is er waanzinnig veel tot stand gebracht door duizenden mensen die dezelfde ambitie en drive voelen.

De oprichting van onze boerderij, Herenboeren Landmeerse Loop, op 1 april 2023 was de 16e boerderij in de rij. Op een prachtige locatie op het terrein van Huize Padua hebben wij daar nu een goed lopende, gezellige Herenboerderij.

Tijdens de uitgifte van de groente vierden wij het 10 jarig feest met onze leden. Behalve koffie, thee met iets lekkers werd ook het ‘10 jaar Herenboeren’ magazine uitgedeeld. Het staat vol foto’s en persoonlijke interviews met coöperatieleden, bestuursleden, boeren en andere betrokkenen. Aan de hand van het thema Hobbels en Helden geeft het een uniek inkijkje in de ontwikkeling van deze bijzondere burgerbeweging, waar we ontzettend trots op zijn.

 

Hier kun je het magazine digitaal lezen:

Deel dit bericht: